Friday, November 24, 2006

ДИТИНА, ЩО СПИТЬ РА РУКАХ ЖЕБРАКА

Експлуатація дітей для зборів милостині
Щоб дитина не заважала заробляти гроші, її напоюють снодійним, алкоголем, або наркотичними речовинами.
ЧОМУ ДИТИНА СПИТЬ?! - Чи задавали Ви собі таке питання, коли бачили жебрачку з дитиною на руках?

Дитина – дуже активне створіння, яке потребує піклування, їжі і постійної рухливості. Якщо у Вас є діти, пригадайте, як часто вони спали у віці 1-2-3 років? Година-дві, максимум три (не поспіль!) денного сну – і знову рух! У «мадонни», що просить милостиню, дитина спить весь день. Чому? Тому що дитина у нормальному стані ЗАВАЖАЄ «ПРАЦЮВАТИ» професійним жебракам.
Страшна правда - дитину використовують задля заробляння грошей у самий варварський спосіб! Використовують допоки дитина жива, а потім її місце займає інша дитина. Часто діти таких «мадонн» гинуть прямо на руках «матері».
Подаючи гроші ГОРЕ-МАТЕРІ, Ви не допоможете дитині вижити, Ви допоможете їй загинути!
Звідки ці нелюді беруть дітей?
! Використовують своїх
! Купують та беруть напрокат у сімей алкоголіків
! Викрадають з колясок
Чи подавати милостиню жінці з маленькою дитиною? – НІ!
Чому? Тому що збір милостині - це бізнес, і дитина – інструмент такого бізнесу, антураж робочого місця. Потрапити до лікарні дитині, що спить на руках жебрачки – шанс на життя.
Чи може бути, що жінка, яка жебракує з дитиною, насправді потребує допомоги і робить це задля своєї дитини? До роздумів: напевне Ви чули у своєму колі історії про родини, в яких дуже важке фінансове становище. Чи чули Ви, щоб хоча б одна людина з такої родини жебракувала?! Напевне ні!

Жебрацтво – вид діяльності, що має свою організацію. Всі місця жебракування поділені і жорстко контролюються зацікавленими особами. Поява «чужинців» негайно викликає реакцію: або ти працюєш на нас, або не з’являйся більше.

ЩО РОБИТИ, КОЛИ ВИ БАЧИТЕ ЖІНКУ З ДИТИНОЮ, ЩО ПРОСИТЬ МИЛОСТИНЮ?
! Не подавайте!
! Звертайтесь до найближчого посту міліції, або дзвоніть 02!

ПІДТРИМАЙТЕ РУХ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ВІД ЕКСПЛУАТАЦІЇ ПРОФЕСІЙНИМИ ЖЕБРАКАМИ

Врятуйте хоча б одну дитину!

No comments: