Saturday, November 18, 2006

Школа для юристів "Національні та міжнародні механізми захисту прав жінок"

Міжнародна Амністія в Україні та ГО "За професійну допомогу" проводять Школу для юристів жіночих та правозахисних організацій, соціальних служб та юридичних клінік "Національні та міжнародні механізми захиступрав жінок".
Навчання у Школі передбачає 3 етапи:
1 - Вступний (14-16 грудня 2006, м.Київ). Права людини, права жінок, міжнародний та український досвід роботи у цій галузі, Конвенція ООН про ліквідацію всіх форм дискримінації жінок. Практичні питання.
2 - Національна система захисту (лютий 2007, м.Київ). Матеріальне та процесуальне право та співвідношення з міжнародними стандартами. Практичні питання.
3 - Міжнародні механізми захисту (травень 2007, м.Київ). Поняття вичерпання національного захисту та механізми захисту по факультативному протоколу CEDAW. Практичні питання.
Навчання у Школі передбачає підготовку спеціалістів, що успішно пройдуь усі етапи та надалі працюватимуть із жінками - жертвами насилля та дискримінації.
Міжнародна Амністія в Україні забезпечує учасників Школи тренінговими матеріалами, харчуванням, проживанням та по успішному завершенню навчання - сертифікатом про закінчення Школи "Національні та міжнародні механізми захиступрав жінок". Проїзд до м. Києва учасники організації оплачують самостійно.
Для участі у Школі необхідно заповнити Анкету, та надіслати її не пізніше 25 листопада електронною поштою або факсом (з поміткою "Школа").
Учасників буде повідомлено про успішне проходження конкурсу не пізніше 1 грудня 2006року.
Анкету та іншу детальну інформацію можна отримати за такими координатами:
тел.моб. 8 067 258 77 11
факс 8 044 484 16 34
електронна адреса: development@amnesty.org.ua
контактна особа: Вероніка Антонець

No comments: