Saturday, February 24, 2007

Kyiv Members Meeting (19 February 2007)

Протокол
зборів київських членів
Української Асоціації Міжнародної Амністії

Місце:
кафе в кінотеатрі «Київська Русь»
Дата: 19 лютого 2007 року

Присутні:
1. Юніор Афрісон (індивідуальний член МА)
2. Харитонов Олексій (індивідуальний член МА)
3. Шродель Даніель (волонтер «Акції спокути – служби миру»)
4. Веснянка Ольга (індивідуальний член МА)
5. Сльозка Євгенія (індивідуальний член МА)
6. Нузбан Юлія (індивідуальний член МА)

Порядок денний:
1) Ініціатива «Фотополювання на фашиську символіку»;
2) Фотовиставка до Міжнародного тижня проти расизму (18-24 березня 2007);
3) Загальні Збори УАМА (17-18 березня 2007 року);
4) Кінопокази 21 лютого та 21 березня 2007 року;
5) Захід, присвячений правам жінок (4 березня 2007 року).

1) ВИСТУПИЛИ: Нузбан Юлія нагадала про ініціативу, започатковану в рамках подолання расових упереджень в Україні, яка отримала назву «Фотополювання на фашиську символіку». Усім небайдужим пропонується долучитися до збору інформації про масштаб розповсюдження неонацистської ідеології в Україні шляхом фотографування неонацистської символіки на стінах, парканах міста, та документування її місця знаходження. Фото, зроблені цифровою камерою чи мобільним телефоном із камерою, відправляються за адресою
amnesty.i@moblog.kiev.ua (при цьому вказується місцезнаходження такої символіки). Надіслані фото будуть невідкладно з'являтися на мобільному блозі Міжнародної Амністії – http://moblog.kiev.ua/blogs/amnesty/. На ньому можна слідкувати за перебігом акції. Детальніший опис символіки можна знайти за адресою: http://www.stopnazism.hrworld.ru/plus/symbols.doc. Також, величезне прохання до всіх поширити цю інформацію серед друзів та знайомих.

2) ВИСТУПИЛИ: Сльозка Євгенія нагадала про захід, який планується організувати в рамках Міжнародного тижня проти расизму. 18-30 березня в Національній бібліотеці для юнацтва ім. Ванди Василевської проходитиме фотовиставка, темою якої є расизм, ксенофобія та неонацизм. Робоча назва фотовиставки – «Бути расистом соромно!».

3) ВИСТУПИЛИ: Веснянка Ольга нагадала, що 17-18 березня 2007 року в Києві проходитимуть XIV Загальні Збори УАМА. Детальніша інформація стосовно організаційних моментів заходу (участь членів УАМА, проїзд, проживання, харчування), пам’ятка учасника ЗЗ УАМА, порядок денний містяться в останньому листі, відправленому офісом членам УАМА. До 1 березня 2007 року необхідно повідомити офіс УАМА про свою участь та інші пропозиції (детальніша інформація – у вищевказаному листі). Для належного представлення діяльності Молодіжно мережі УАМА, Бочева Галина в телефонному режимі запропонувала провести позачергову зустріч. Було домовлено зібратися в суботу, 24 березня, о 15:00 вдома у Веснянки Ольги.

4) ВИСТУПИЛИ: Нузбан Юлія проінформувала, що 21 лютого в приміщенні Бурси НаУКМА (вул. Набережно-Хрещатицька, 27) проходитиме кінопоказ «Німецької історії Х» (Fuhrer X, 2002). А 21 березня, в рамках Міжнародного тижня проти расизму (18-24 березня 2007 року), відбудеться демонстрація кінострічки «Зіткнення» (Crash, 2005). Обидва фільми торкаються теми ксенофобії та расових упереджень. Веснянка Ольга запропонувала в рамках кіноклубу НаУКМА продемонструвати документальний фільм про Нельсона Манделу, відомого правозахисника та борця проти апартеїду в Південній Африці. Фільм дубльовано українською мовою, і буде наданий знайомим Веснянки Ольги, який працює на телебаченні. Дата кінопоказу та інші організаційні моменти уточнюватимуться.

5) ВИСТУПИЛИ: Нузбан Юлія розповіла про захід, який проводитиметься 4 березня 2007 року спільно із німецькою неурядовою організацією «Акція спокути – служба миру». Захід розпочненься о 10:00 годині, і пройде у формі вистави молодіжного театру «Школи рівних можливостей» під час церковної служби в Німецькій лютеранській кірсі св. Катерини за адресою: вул. Лютеранська, 22 (недалеко від станції метро «Хрещатик»). Мета заходу – привернути увагу до гендерних проблем.

3 comments:

MediaNext Ukraine said...

буду знати про всю вашу підпільну діяльність! в Одесу їздили сфоткати памятники?

Youth Network of Amnesty International Ukraine said...

Упс, здається нас розкрила американська розвідка ;)

В Одесі працюють наші спільники, кореспонденти ВВС! :) Так що нам і їздити не довелося :)

Anonymous said...

[color=#473624][u]
Как дела? мм.. есть cупер мысль по[url=http://www.pi7.ru] видео[/url] порталу Думаю вам понравится

[url=http://www.pary.ws/sc.html]Смотреть приключение девочек. минет от пьяной шалавы.
[/url]
aнекдот для разнообразия :)

Разговаривают две блондинки:
- Ты знаешь, я сегодня узнала, что такое куннилингус!
-??? и что это?
- Это как минет, только наооборот!
- Подожди, это что, в НЕГО дуть что ли надо?!

Я 5 часов блуждала по сети, пока не вышела на ваш форум! Думаю, я здесь останусь надолго!
прошу прощения за опечатки.... очень маеленькая клавиатура у PDA!

[/u][/color]