Thursday, October 05, 2006

ФОРУМ МОЛОДІЖНОЇ МЕРЕЖІ УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ МІЖНАРОДНОЇ АМНІСТІЇ

Дата і місце проведення Форуму:
16-17 вересня 2006 року
смт. Славське, Львівська область

Другий щорічний Форум Молодіжної мережі Української асоціації Міжнародної Амністії проходив протягом двох днів, а саме 16-17 вересня 2006 року. В ньому брали участь як члени організації, так і представники інших молодіжних об’єднань, котрі цікавляться питаннями прав людини та діяльністю Міжнародної Амністії.

Варто відмітити, що попри невелику кількість учасників Форуму (12 осіб), всі заходи проходили вкрай активно та з великим інтересом з боку учасників. Було проведено два тренінги із трьох запланованих, а також ряд інших заходів. Обговорювалися питання діяльності Молодіжної мережі на наступний рік, зокрема з приводу роботи із дитячими та сирітськими будинками. Було вирішено об’єднаними зусиллями на волонтерських засадах працювати із обездоленими дітьми.

Значну частину заходів проведено в ігровій формі, в неформальній обстановці, що в свою чергу сприяло швидкому налагодженню контактів між учасниками і полегшувало засвоєння та усвідомлення інформації.

Наприкінці Форуму його учасники провели оцінку роботи Форуму, зокрема того, що сподобалося і того, що не сподобалося. Надійшли схвальні відгуки, а також пропозиції щодо покращення, зауваження. Після закриття Форуму його учасникам було вручено сертифікати про участь в Форумі та компакт-диски із інформацією, котра може знадобитися під час подальшої правозахисної діяльності та інформацією, яка стосується власне організації Міжнародна Амністія. Четверо учасників Форуму висловили бажання долучитися до роботи організації, ставши її членами.

Організаційний комітет Форуму:
Нузбан Юлія
Керницька Марта
Бочева Галина
Офіс Української асоціації Міжнародної Амністії

No comments: